ESKÜVŐFOTÓZÁS

Őszinte érzések, elkapott pillanatok... ha szeretnétek, veletek leszek a készülődéstől kezdve a lagzi végégig, megörökítve minden mozzanatot, apró gesztusokat, összenézéseket, mosolyokat, akár vicces szituációkat, vagy a legőrültebb táncokat, csak természetesen, minden sallang nélkül.

De hogy ne szaladjunk ennyire előre, szívesen vállalok "titkos" lánykérést és jegyesfotózást is, hegytetőn, az erdő mélyén vagy a városi dzsungelben :)

Viccesen azt szoktam mondani, hogy nem én választottam az esküvőfotózást, az esküvőfotózás választott engem :)

És bár sokáig nem akartam esküvőket vállalni (lett is belőle sértődés), végül csak rászántam magam, ha már több, mint 10 évig rendezvényeken edződtem, és milyen jól tettem! Szeretem azt a meghitt, szerelemmel-szeretettel teli légkört, felfokozott hangulatot, ami az esküvőkön jelen van, jó látni a pár boldogságát, a szülők és családtagok meghatottságát. Mindig hálás vagyok, ha egy pár megtisztel a bizalmával és részese lehetek a nagy napjuknak!

És különösen jó érzés, ha segítségetekre lehetek abban, hogy a fotókat visszanézve akár több év után is újra átéljétek az esküvőtök pillanatait, ahogy történt. Minden megható, vicces, ideges, őrült mozzanattal együtt. Nem szeretek "belenyúlni" a történésekbe, inkább megmutatom a valóságot, a ti kis világotokat. 

Ezért is szeretek leülni veletek kávézni az esküvő előtt, hogy megismerjelek Titeket, hogy rátok tudjak hangolódni, és Ti is kicsit oldódjatok előttem, ne idegenként érkezzem a nagy napra. Így át tudjuk beszélni a részleteket is, milyen elképzeléseitek vannak, milyen stílusú lesz az esküvő és lagzi, mi lesz a pontos menetrend, milyen kreatív fotózást szeretnétek, ötletelhetünk.

Videóst, fodrászt, kozmetikust tudok ajánlani.

A nagy napon végig veletek leszek, figyelek minden pillanatra. 

 

Számomra a munka utána nem ér véget: átválogatom a fotókat, ami a 2000+ darabszámot is eléri. Utána egyedileg, hozzátok igazítva, egyesével szerkesztem a fotókat, nem letöltött preseteket használok. A folyamatról mindig kaptok értesítést, a szerkesztett képeket megmutatom, kérésetekre módosítom. 

A kész képeket 30 napon belül online galériában megtekinthetitek, le is tölthetitek, jóváhagyás után pedig pendrive-on is átadom a kész albumot.

Csomagok és árak

Az eddigi esküvők tapasztalatai alapján nem állítottam össze előre meghatározott csomagokat, hanem ti tudjátok összeállítani a saját csomagotokat rugalmasan, az igényeiteknek megfelelően.
 

Teljes csomag esetén az átadott képek száma: minimum 800 db. 
Mindegyik kép tartalmaz digitális utómunkát, a nyers képek nem kerülnek átadásra.

Fotókönyv, papírképek készítése és egyéb plusz szolgáltatások nem tartoznak bele az árba, ezek külön megállapodás tárgyát képezik.

AJÁNLATOT KÉREK
Melyik csomag(ok) érdekelnek?

Hamarosan jelentkezem!

Albumok