PORTRÉFOTÓZÁS

Ha szeretnél magadról vagy szeretteidnek ajándékba adni egy természetes hangulatú fotósorozatot, akár kis kedvenceidről szeretnél örök emléket, elsősorban kültéren, a természetben, megvan az embered (vagy inkább fotósod)! Nem ijedek meg, ha sokat kell gyalogolni, hegyre kell mászni,  vagy régi, akár elhagyott épületekben kell kreatívkodni.

HOGY TÖRTÉNIK A FOTÓZÁS?

Először egyeztetjük, mit képzeltél el, vannak-e ötleteid akár helyszín(ek)re, vagy ruhára. Ha nincs, akkor ajánlok én és  kitaláljuk közösen a koncepciót. Ha nincs az öltözetedre fix kikötés, akkor célszerű nem mintás, nem túl élénk színű, letisztult stílusú ruhában érkezni, amiben kényelmesen érzed magad. Hozhatsz magaddal váltóruhát is, nálam nincs kikötés, hogy hányszor öltözhetsz át. Ha esetleg szükséged van sminkesre vagy fodrászra, tudok ajánlani.

A modern, profi Sony ART 50mm-es és Tamron 70-180mm-es objektíveken kívül egy régi analóg Helios 44M-4-es lencsét is használok, ha szeretnél egy igazi vintage életérzést és őrült körkörös háttérelmosást.

Ha minden részletet kitaláltunk, akkor már csak önmagadat kell adnod :) A fotózás alatt sétálunk a helyszíne(ke)n, beszélgetünk, közben időnként beállítalak, elmondom, mit hogy csinálj, nem kell profi modellnek lenned. Elsősorban a természetes, spontán pillanatokat fogom elkapni. Nem fogom rád erőltetni a kötelező mosolyt sem.

Bónusz, hogy egy fotózás általában amolyan lelki fröccsként is szokott hatni :)

Ha szeretnél magadról egy jó hangulatú fotózást megfizethető áron, keress az alábbi elérhetőségeken:

  • Facebook
e-mail.png

Albumok

e-mail.png
  • Facebook