Ha szeretnél magadról vagy szeretteidnek ajándékba adni egy természetes hangulatú fotósorozatot, elsősorban kültéren, a természetben, megvan az embered (vagy inkább fotósod)! Nem ijedek meg, ha sokat kell gyalogolni, akár hegyre kell mászni. Városi fotózásoknál is keresem a kreatívabb, extrémebb lehetőségeket, régi épületeket, vagy épp a modern környezetet. Szeretem az elkapott, spontán pillanatokat. A modern, profi Sony ART 50mm-es objektíven kívül egy régi analóg Helios 44M-4-es lencsét is használok, ha szeretnél egy igazi vintage életérzést és őrült körkörös háttérelmosást.

Hogy néz ki egy fotózás?

Először egyeztetjük, mit képzeltél el, vannak-e ötleteid akár helyszín(ek)re, vagy ruhára. Ha nincs, akkor ajánlok én és  kitaláljuk közösen a koncepciót. Ha nincs az öltözetedre fix kikötés, akkor célszerű nem mintás, nem túl élénk színű, letisztult stílusú ruhában érkezni, amiben kényelmesen érzed magad. Hozhatsz magaddal váltóruhát is, nálam nincs kikötés, hogy hányszor öltözhetsz át. Ha esetleg szükséged van sminkesre vagy fodrászra, tudok ajánlani.

Ha minden részletet kitaláltunk, akkor már csak önmagadat kell adnod :) A fotózás alatt sétálunk a helyszíne(ke)n, beszélgetünk, közben időnként beállítalak, elmondom, mit hogy csinálj, nem kell profi modellnek lenned. Nem fogom rád erőltetni a kötelező mosolyt sem.

Bónusz, hogy egy fotózás általában amolyan lelki fröccsként is szokott hatni :)

Ha szeretnél magadról egy jó hangulatú fotózást megfizethető áron, keress az alábbi elérhetőségeken:

  • Facebook

PORTRÉFOTÓZÁS

Albumok