Keresés

A csend hangjai - kiállításom a kamarában

2020.02.04 és 2020.02.29 között lehetett megtekinteni első önálló kiállításomat Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Igyekeztem az eddigi jellegzetesebb tájképekből, urbex (elhagyatott helyeken készült) fotókból és temetői szoborképekből válogatni, de nem volt egyszerű feladat (ezúton is köszönöm mindenkinek, aki segített ebben). A megnyitó kifejezetten jól sikerült és hatalmas élmény volt számomra (bár olyan ideges voltam, hogy arra sem emlékszem, mit mondtam), ráadásul sokan eljöttek úgy is, hogy a városban szinte az összes iskolában akkor tartották a szülői értekezletet, így eléggé lecsökkent a tervezett létszám.

Jó érzés volt látni azt is, hogy fotószakkörös gyerekcsoportokat mennyire érdekelték a képek, a Paraszék kifejezetten nagy sikert aratott, illetve az egy hónap alatt milyen sokan látogatták meg a kiállítást, számomra ismeretlenek is, akik a sajtóban olvasták, rádióban hallottak róla (a helyi Gong Rádión kívül a Kossuth Rádióban is bemondták).

Köszönöm Orosziné Varga Zelmának, hogy létrejöhetett ez a kiállítás, a megnyitót és programot Péjó Zoltánnak és Gibárszki Jutkának, a képek elkészítését a Raster Studiónak, a képek akaszthatóvá tételét és felpakolását Nyúl Kornélnak. És köszönöm mindenkinek, aki eljött.

A képekből vándorkiállítás lesz, Baján, Kalocsán és Kiskunhalason is valószínűleg meg lehet majd tekinteni, ha valaki lemaradt volna róla.

A kiállításról szóló sajtócikkek itt olvashatók, illetve a velem készült interjú meghallgatható:

https://www.kovacsrekaphoto.com/kiallitasok
20 megtekintés0 hozzászólás